nze culinaire faciliteiten zijn geheel ingesteld op koken voor groepen, voor elk gezelschap wordt afzonderlijk gekookt. Omdat wij uitsluitend op reservering werken kunnen wij ook voor grotere gezelschappen uitgebreide diners verzorgen van een uitstekende kwaliteit. Wij besteden uiterste zorg aan timing, synchroniciteit en andere details die bij groepsdiners van niveau een rol spelen. Al onze menu’s worden samengesteld met uitsluitend dagverse en zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Op verzoek kunnen wij ook geheel biologisch koken.

Wat betreft de invulling van een diner kent Huize Molenaar vele mogelijkheden. De seizoens gebonden gerechten van het Menu du Chef en het Menu du Cuisinier beantwoorden aan de veel gehoorde wens een prachtig diner te serveren zonder dat u een vaak lastige specifieke keuze hoeft te maken voor de gehele groep. U bespreekt slechts het gewenste aantal gangen en kunt rekenen op een prachtig verzorgd diner. 

Met het Eeuwdiner, onze specialiteit, beleeft u toppunten van culinair historisch vakmanschap. Speciaal voor Dom Under, de ondergrondse ontdekking op het Domplein, heeft onze chef-kok Pepijn Gilsing het menu 'Domplein' samengesteld.

Wij zijn professor Johanna Maria van Winter zeer erkentelijk voor haar hulp en suggesties bij het samenstellen van deze twee zeer bijzondere menu's.

Onze ruime ervaring met diners voor grotere gezelschappen stelt ons in staat verrassingsmenu's samen te stellen die, geholpen door uw kennis van het gezelschap, door een breed publiek gewaardeerd worden.

Voor bijzondere gelegenheden bieden wij u als vanouds de mogelijkheid in persoonlijk overleg met onze chef-kok een maatwerk-menu af te stemmen dat tot in detail aansluit bij uw wensen.

Voor bijeenkomsten waarbij tijdens het diner dient te worden vergaderd hebben wij het 'vorkjesdiner' ontwikkeld. Wij serveren u het diner aan de vergadertafel, waarbij deze minder uitgebreid wordt opgedekt zodat er ruimte overblijft voor documenten en apparatuur. Onze bediening is attent maar terughoudend aanwezig om het overleg zo min mogelijk te storen.

Het zogeheten 'Walking dinner', waarbij de gerechten op kleine bordjes aan statafels wordt uitgeserveerd is een uitkomst voor meer informele, feestelijke bijeenkomsten. 

Hoewel voor de gehele groep altijd hetzelfde menu gekookt wordt kunnen wij uiteraard rekening houden met uitzonderingen zoals vegetariërs. Een en ander kan perfect worden voorbereid indien u gelegenheid heeft deze uitzonderingen van tevoren aan ons door te geven. Denkt u bij het inventariseren hiervan met name aan het onderscheid tussen vegetariërs die wel of geen vis eten, dames in verwachting en eventuele allergieën. Uw keuze voor de invulling van het diner en eventuele uitzonderingen vernemen wij graag uiterlijk 7 dagen van tevoren van u.

Omdat wij uitsluitend op reservering werken kunnen wij zorg besteden aan vele details die tegenwoordig vaak uit het oog verloren worden. Naamkaartjes, een speciale tekst op het menukaartje, een menukaart in kleur met een logo of foto toegesneden op de bijeenkomst, een formele tafelwisseling tijdens de spoom, wij verzorgen het allemaal met plezier voor u.