nze bedrijfsvoering is primair gericht op het behoud van erfgoed, continuïteit, de ontwikkeling van de kwaliteit van onze dienstverlening en de persoonlijke groei van onze medewerkers. Een solide financiële basis is daartoe een belangrijk uitgangspunt. Omzetgroei en winstgroei zien wij niet als doel op zich maar als een middel om voornoemde doelstellingen te bereiken.

Ieder jaar ondersteunt Huize Molenaar een of meerdere goede doelen die door onze medewerkers worden aangedragen. Enkele voorbeelden: Rode Kruis (2004), Roparun (2005), Kika (2006), Hendrick de Keyser (2007), Ghana Moves (2008), Expertisecentrum voor het Angelman Syndroom (2009), Het Utrechts Archief, de Lorna Kiplagat Foundation, LiveBuild en Stichting Climb for Life (2010), de Vliegende Meubelmakers en Duchenne Heroes (2011), Live Build, Inspire2Live via de Tour de Concorde, Het Concertgebouwfonds (2012). 

Huize Molenaar gebruikt zo weinig mogelijk, gerecycled, FSC gecertificeerd en chloorvrij papier (minimaal 70%), neemt duurzame elektriciteit af (Energie:direct groene stroom). We investeren uitsluitend in duurzame, waar mogelijk milieuvriendelijke bedrijfmiddelen zoals bijvoorbeeld gasovens. We leveren afval gescheiden aan, oliën en vetten worden door een extern bedrijf opgehaald en hergebruikt. Onze keuken beperkt het elektriciteitsverbruik middels een speciaal regelsysteem (Ecotron), maakt zoveel mogelijk gebruik van biologische producten en kan op verzoek ook geheel biologisch koken voor uw gezelschap.

Momenteel zijn wij druk bezig al onze locaties voor te bereiden op het Greenkey keurmerk. En met resultaat: Paushuize is een van de eerste Rijksmonumentale locaties in Nederland met een gouden Greenkey kwalificatie.