Huize Molenaar Domtoren Parkeergarage springweg NS station /Utrecht Centraal geertekerk fundatie

uize Molenaar is gevestigd op Korte Nieuwstraat 6-8, aan de rand van het Domplein, midden in het oude stadscentrum van Utrecht en het Museumkwartier. Mits uw gasten goed geïnformeerd zijn is Huize Molenaar uitstekend bereikbaar, zowel per openbaar vervoer als per auto.

Onderaan deze pagina kunt u verschillende routebeschrijvingen downloaden. Op verzoek zijn ook gedrukte routekaartjes beschikbaar die vanwege het bescheiden formaat meegezonden kunnen worden met vrijwel elke uitnodiging. Online routeplanning via ov9292 vindt u hier.

Utrecht Centraal Station is gelegen op minder dan 10 minuten loopafstand, bus 2/22 ‘Museumlijn’ stopt vrijwel voor de deur, halte ‘Hamburgerstraat’ of ‘Domplein’.

Parkeergarage ‘Springweg’ is gelegen op 300 meter van ons pand op het adres Strosteeg 84. Navigeert u met een routeplanner, voert u dan in “Mariaplaats”, en volg vanaf daar de borden naar de parkeergarage. Het is in overleg met de beheerder (Corio / Interparking - 030-2399000) mogelijk om parkeerplekken te reserveren bij van de garage , dit is vanwege de hoge kosten alleen aan te raden voor grotere groepen (>40 auto’s) en in de praktijk alleen zinvol op donderdagavond en zaterdag.

Op donderdagavond (koopavond) en op zaterdag is het in Utrecht in het algemeen en bij de parkeergarages in het bijzonder erg druk, wij raden u dan ook aan zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Op de gemeentelijke site Utrecht Bereikbaar vindt u informatie over de bereikbaarheid van Utrecht en de binnenstad in het bijzonder. Op deze site treft u een overzicht aan van actuele werkzaamheden in en om Utrecht.