erken bij Huize Molenaar is anders dan bij andere horecabedrijven. De werksfeer is informeel en gezellig maar professioneel en de eisen zijn hoog. Wij streven ernaar onze gasten gastvrij en professioneel maar niet afstandelijk of stijfjes te ontvangen in een stijlvolle maar huiselijke sfeer. Ons team is zeer gemotiveerd en nauw betrokken bij de bedrijfsvoering. Een goed horecabedrijf vraagt om aandacht voor heel erg veel kleine details, wij scheppen er plezier in daarvan zoveel mogelijk in ‘het systeem’ te krijgen.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn navenant: de primaire arbeidsvoorwaarden zijn bovengemiddeld. Er is veel ruimte voor persoonlijke omstandigheden, een goede balans tussen privé en werk vinden wij belangrijk. Daarom proberen wij overuren zoveel mogelijk te voorkomen: 50 uur per week gastvrij zijn bestaat niet. Sommige afdelingen streven naar vier dagen per week werken en er zijn ook ruime mogelijkheden om parttime te werken. Tot de standaard arbeidsvoorwaarden behoren: maximale reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering (bijdrage), private collectieve pensioenregeling (aanmerkelijk beter dan die van het PHenC), scholieren- en studentenregeling, bedrijfskleding en indien het bedrijfsresultaat dat toelaat een 13e maand. Wij zijn gericht op verbetering en ontwikkeling van ons bedrijf en daarmee op de ontwikkeling van de medewerkers. Vergoeding van opleidingskosten zijn bij ons vanzelfsprekend. Huize Molenaar kent een ziekteverzuim van minder dan 0,5%, daar zijn we trots op. Wij beschouwen ons team als het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering.

Mocht je vinden dat je goed bij het bovenstaande past nodigen wij je van harte uit een open sollicitatie te sturen naar opensollicitatie@huizemolenaar.nl.

Leerlingen

Wij zijn permanent op zoek naar de beste en meest ambitieuze leerlingen, zowel voor onze keuken als voor de bediening. Uiteraard zijn wij een erkend leerbedrijf. Vanwege het niveau van onze bedrijfsvoering gaat onze voorkeur uit naar leerlingen van het BBL, 3e leerjaar of hoger. Ben je een bovengemiddeld gemotiveerde eerste- of tweedejaars leerling of doe je een BOL opleiding, stuur dan ook gerust een mailtje met je motivatie en CV naar chefkok@huizemolenaar.nl of bediening@huizemolenaar.nl.

Medewerker(s) bediening / Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw

Op dit moment zijn zijn wij op zoek naar twee medewerkers bediening, bij voorkeur full time. Je ondersteunt onze restaurantmanager bij het aansturen van de bediening. Je bent aanspreekpunt en gastheer of gastvrouw voor een of meerdere gezelschappen, helpt met de planning, organisatie en controle van de algehele gang van zaken voor de schermen. Op drukke momenten houdt je het overzicht. Je kunt er van genieten als dingen perfect en goed georganiseerd verlopen. Liefde voor gastheerschap, wijnen en spijzen zijn belangrijk. Je bent precies en hebt oog voor detail. Een goede omgang met onze oproepkrachten, vooral studenten, is belangrijk. Mocht je interesse hebben in deze veelzijdige baan, stuur dan een mailtje met je motivatie en CV naar bediening@huizemolenaar.nl

Ervaren Jaren

Wij zijn permanent op zoek naar mensen met veel ervaring om tegenwicht te bieden aan het merendeel van onze relatief jonge krachten in de bediening. Wij zijn dus juist op zoek naar 'senioren' (voor ons 45+) bij wie gastvrijheid in het bloed zit. De meeste ervaren krachten die bij ons werken doen dit parttime of op oproepbasis.

Oproepkrachten - Ambulanten

Wij zijn permanent op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 10 uur per week willen werken in de bediening. Wij werken met een hecht team van ongeveer 30 oproepkrachten die bij ons in dienst zijn: wij werken geheel zonder uitzendkrachten. Het verloop is laag, de meeste studenten blijven tot of zelfs na hun afstuderen bij ons werken. Ervaring in de horeca is een pré, maar als je een zekere dosis gastvrijheid in je hebt, servicegericht en representatief bent nodigen we je van harte uit te solliciteren door een mailtje met je motivatie en CV te sturen naar bediening@huizemolenaar.nl.

Ook onze keuken zoekt regelmatig ambulante hulp, zowel voor de afwas als voor de basiswerkzaamheden in de keuken, een uitgelezen kans om een kijkje in een topkeuken te nemen. Heb je interesse, mail dan naar chefkok@huizemolenaar.nl.